Snackbar en Chinees Afhaal Binnenburg

The Best Place To Eat

Welkom bij onze snackbar en chinees afhaal!

Sinds 2017 kan er weer Chinees eten worden afgehaald in Den Burg. Snackbar Binnenburg besloot destijds deze maaltijden toe te voegen aan het assortiment.

Eigenaresse Lin kwam op het idee om met Chinese afhaalmaaltijden te beginnen nadat steeds meer mensen hiernaar begonnen te informeren. Die vragen kwamen vooral ook terecht bij haar vriend, die jarenlang als kok in Chinese restaurants heeft gewerkt. Besloten werd de stap te wagen en naast de snackbar – want die blijft uiteraard – ook aan de slag te gaan met de Oosterse keuken.

De keuken van het pand aan de Binnenburg onderging een (kleine) verbouwing. De voorheen kleine keuken werd uitgebreid, zodat de 50 Chinese gerechten die nu op de menukaart prijken er op een fatsoenlijke manier kunnen worden bereid door de kok. Onder de noemer ‘The best of Asian Food’ worden nasi- en bamigerechten aangeboden en verder onder meer mihoengerechten, Foe Yong Hai, Tjap Tjoy, Babi Pangang, diverse kipgerechten, ossenhaas, pekingeend, visfilet, drie soorten soep en loempia’s.

Ook Gon Bao, de specialiteit van het huis, staat op de kaart. Varkenshaas, kipfilet, rundvlees en garnalen zijn verkrijgbaar met deze saus van paprika en noten. De gerechten worden geserveerd met witte rijst, nasi, bami of mihoen. Daarnaast is het mogelijk een keuzemenu samen te stellen met twee of drie gerechten. Ook een complete rijsttafel voor één tot vier personen kan aan de Binnenburg worden afgehaald. De maaltijden kunnen alleen worden afgehaald en worden niet thuisbezorgd.

De eetgelegenheid aan de Binnenburg is zes dagen per week geopend: op dinsdag tot en met donderdag van 12.00 tot 20.30 uur en op vrijdag tot en met zondag van 12.00 tot 21.00 uur. In de zomerperiode gelden langere openingstijden. Dan is Snackbar Binnenburg dagelijks geopend van 11.00 tot 22.00 uur.Locatie

 Menukaart Chinees
 Maandmenu

Keuzemenu


  Menukaart snackbar